Дана, 05. децембра 2017. године, због санације кварова и прикључења нових корисника на водоводну мрежу, воде неће бити у сљедећим мјестима: Ново насеље Хасе и Доње Црњелово  у периоду од 09:00 до 14:30 часова.

Због пуцања транспортног цјевовода на потезу Патковача – Јања – Нова Јања, ноћас око 21:45 h, обустављен је рад Пумпне станице Љесковац и дистрибуција воде за пиће на потезу Љесковац – Јања – Нова Јања. Од ноћас дежурна екипа Водовода ради на отклањању квара, радови трају и у овом тренутку, а нормализација у водоснабдијевању на овим локацијама се очекује у наредних два до три часа.

На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

И даље молимо за стрпљење и позивамо на сарадњу наше кориснике који живе у дијеловима града гдје је настављен пројекат изградње градског канализационог система! У овом дијелу града су, усљед интензитета радова, могући ненајављени прекиди у водоснабдијевању.


0 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.