Информације о водоснабдијевању за 18. октобар 2019. године

Дана 18. октобра 2019. године, због отклањања кварова, прикључења нових корисника на водоводну мрежу и изградње нове водоводне линије, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у  Бањалучка, Војводе Петра Бојовића у Бијељини, Бијељинска, Омладинска и Браће Лазић у Јањи, укључујући све мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 17. октобар 2019. године

Дана 17. октобра 2019. године, због отклањања кварова, прикључења нових корисника на водоводну мрежу и изградње нове водоводне линије, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у Лазе Костића, Војводе Петра Бојовића у Бијељини, Браће Лазић, Гаврила Принципа, Влагија и Бијељинска у Јањи, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељу Пучиле брдо. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити Прочитај више…

Информације о водоснабдијевању за 16. октобар 2019. године

Дана 16. октобра 2019. године, због отклањања кварова, прикључења нових корисника на водоводну мрежу и изградње нове водоводне линије, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у Београдској улици у Бијељини и Семберској улици у Дворовима, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељима Љесковац, Пучиле и Велика Обарска. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 15. октобар 2019. године

Дана 15. октобра 2019. године, због отклањања кварова и прикључења нових корисника на водоводну мрежу, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у улицама Милоша Обилића, Мајевичка, Београдска у Бијељини, Бијељинска у Јањи и 1. маја у Дворовима, укључујући све мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 14. октобар 2019. године

Дана 14. октобра 2019. године, због прикључења нових корисника на водоводну мрежу, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у Улици Божидара Жугића у Бијељини, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељима Амајлије и Бријесница. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Ванредна информација о водоснабдијевању – недјеља 13. октобар 2019. године

Због потпуног прекида у напајању електричном енергијом Изворишта воде за пиће “Грмић” у Бијељини, у недјељу 13.10.2019. године, од 08:00 до 15:00 часова, пумпна постројења на Изворишту ће прећи на посебан режим рада у оваквим ситуацијама, што значи да ће без воде бити подручја око града Бијељина, у граду ће бити смањен притисак у водоводној мрежи, са потпуном обуставом у испоруци воде на вишим етажама зграда.

Информације о водоснабдијевању за 11. октобар 2019. године

Дана 11. октобра 2019. године, због отклањања кварова и прикључења нових корисника на водоводну мрежу, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у сљедећим улицама: Марка Миљанова, Семберских ратара у Бијељини, те Дринска, Гаврила Принципа, Саве Ковачевића и Браће Лазић у Јањи, укључујући све мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 10. октобар 2019. године

Дана 10. октобра 2019. године, због отклањања кварова и прикључења нових корисника на водоводну мрежу, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у сљедећим улицама: Херцеговачка, Семберских ратара у Бијељини, Дринска и Гаврила Принципа у Јањи, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељу Батковић. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 9. октобар 2019. године

Дана 9. октобра 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у сљедећим улицама: Раје Бањичића, Херцеговачка, Комитска, Данка Кабиља Букија, Баје Станишића у Бијељини и Дринска у Јањи, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељу Патковача (Блок бр. 5 и 7). На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 8. октобар 2019. године

Дана 8. октобра 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у сљедећим улицама: Светозара Ћоровића, Божидара Жугића, Владимира Гаћиновића у Бијељини и Бијељинска у Јањи, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељима Главичор, Средњи Којчиновац и Глоговац. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.