Информације о водоснабдијевању за 4. март 2021. године

Дана 4. марта 2021. године, због отклањања кварова, прикључења нових корисника на водоводну мрежу и замјене хидранта, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Његошева и Лазе Костића у Бијељини, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељима Амајлије и Велика Обарска. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 3. март 2021. године

Дана 3. марта 2021. године, због отклањања кварова и прикључења нових корисника на водоводну мрежу, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Лазе Костића, Српске војске, Колубарској и Кулина бана у Бијељини, укључујући све мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 2. март 2021. године

Дана 2. марта 2021. године, због отклањања квара и прикључења нових корисника на водоводну мрежу, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Баје Пивљанина, Кулина бана и Колубарској у Бијељини, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељу Амајлије. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 1. март 2021. године

Дана 1. марта 2021. године, због прикључења новог корисника на водоводну мрежу и реконструкције водоводног прикључка, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Гаврила Принципа и Василија Острошког у Бијељини, укључујући све мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 26. фебруар 2021. године

Дана 26. фебруара 2021. године, због отклањања квара на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у насељу Глоговац. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 25. фебруар 2021. године

Дана 25. фебруара 2021. године, због замјене хидранта и отклањања квара на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у Бијељинској улици у Јањи, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељу Глоговац. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 24. фебруар 2021. године

Дана 24. фебруара 2021. године, због прикључења нових корисника и отклањања квара на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Бијељинска, Салке Бајрића, Шарампов у Јањи и Београдска у Дворовима, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељу Патковача – Блок бр. 8. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 23. фебруар 2021. године

Дана 23. фебруара 2021. године, због прикључења нових корисника и отклањања квара на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Војводе Степе, Видовданска, Јерменска, Незнаних јунака, Душана Баранина, 1. маја, Бориса Пастернака, 18. новембра, Пере Станића и Мајора Тепића у Бијељини, укључујући све мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити Прочитај више…

Информације о водоснабдијевању за 22. фебруар 2021. године

Дана 22. фебруара 2021. године, због прикључења нових корисника и отклањања квара на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Видовданска, Јерменска, Незнаних јунака, Душана Баранина, 1. маја, Бориса Пастернака, 18. новембра, Пере Станића, Мајора Тепића у Бијељини, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељима Бријесница и Глоговац. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Прочитај више…

Информације о водоснабдијевању за 19. фебруар 2021. године

Дана 19. фебруара 2021. године, због прикључења нових корисника и отклањања квара на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у Улици Кнеза Милоша у Дворовима, укључујући све мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.