Информације о водоснабдијевању за 13. јул 2020. године

Дана 13. јула 2020. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи и прикључења новог корисника, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама: Филипа Вишњића, Божидара Жугића, Јанка Веселиновића, Кулина Бана у Бијељини, Меше Селимовића и Бобаровача у Јањи, са свим мањим прикључним, сусједним улицама, те у насељу Попови. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 10. јул 2020. године

Дана 10. јула 2020. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи и прикључења новог корисника, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Душана Радовића, Војводе Петра Бојовића, Јурија Гагарина у Бијељини, Меше Селимовића, Браће Лазић, Бобаровача у Јањи и Карађорђева у Дворовима, укључујући све мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити Прочитај више…

Одржана размјена искустава на тему „Припреме и имплементације успјешних инфраструктурних пројеката одводње и пречишћавања отпадних вода“

У уторак, 7. јула 2020. године, у просторијама Хотела „Дрина“, а у организацији Удружења водовода Републике Српске и РЦДН („Регионална мрежа за развој капацитета за услуге водоснабдијевања и одводње и пречишћавања отпадних вода у области водоснабдјевања и одводњи“), одржана је размјена искустава на тему „Припреме и имплементације успјешних инфраструктурних пројеката одводње и пречишћавања отпадних вода“. Учешће на овој размјени искустава су узела водоводна и комунална предузећа из цијеле Републике Српске, као и јединице локалне самоуправе, Прочитај више…

Информације о водоснабдијевању за 9. јул 2020. године

Дана 9. јула 2020. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Јасеновачких мученика, Баје Пивљанина у Бијељини, Хусеина Чемерлића, Меше Селимовића и Бобаровача у Јањи, укључујући све мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 8. јул 2020. године

Дана 8. јула 2020. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи и прикључења новог корисника, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Јасеновачких мученика, Баје Пивљанина у Бијељини и Бобаровача у Јањи, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељу Велика Обарска. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Ванредне информације о водоснабдијевању

Због пуцања главног транспортног цјевовода у насељу Љесковац, дошло је до прекида водоснабдијевања насеља на линији Љесковац – Којчиновац – Јања. Дежурне екипе А.Д. „Водовод и канализација“ Бијељина раде на отклањању квара, а због обима посла и величине квара, нормализација водоснабдијевања поменутих насеља се очекује око поноћи. На свим осталим локацијама које се снабдијевају водом из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање је уредно. Молимо кориснике поменутих насеља за стрпљење и разумијевање.

Информације о водоснабдијевању за 7. јул 2020. године

Дана 7. јула 2020. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Стефана Дечанског (од цркве до Љељенче), Живојина Мишића, Раје Баничића, Баје Пивљанина и Кулина Бана у Бијељини и Бијељинска у Јањи, укључујући све мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 6. јул 2020. године

Дана 6. јула 2020. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама Ђуре Даничића, Јована Кронштатског, Баје Пивљанина у Бијељини, Карађорђева (од Фис-а до излаза из Дворова) и Његошева у Дворовима, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељу Којчиновац. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити Прочитај више…

Информације о водоснабдијевању за 3. јул 2020. године

Дана 3. јула 2020. године, због отклањања квара на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у Улици Шарампов у Јањи, са свим мањим, прикључним улицама. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 02. јул 2020. године

Дана 02. јула 2020. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди у водоснабдијевању у улицама: Српске Добровољачке Гарде у Бијељини и Мусе Ћазима Ћатића у Јањи, са свим мањим прикључним, сусједним улицама, те у Блоку број IX у Патковачи. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.