Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 12. септембар 2018. године На сајт је постављена документација о набавци периодичне анализе воде, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

By master, ago
Обавјештења

Програм за дјецу и ученике у оквиру пројекта „Вода је живот“

Представници предузећа „Водовод и канализација“ у Бијељини у оквиру пројекта „Вода је живот“ јуче су поручили да је исправност воде за пиће приоритет овог предузећа, те поводом првог дана нове школске године припремили забавно-едукативне садржаје Више

By master, ago
Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 07. август 2018. године На сајт је постављена позив за хотелске и ресторанске услуге са опцијом за преговоре, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

By Milun Tmusic, ago
Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 19. јул 2018. године На сајт је постављена документација о набавци ППР цијеви и фитинга, и набавци хотелско-угоститељских услуга, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Занимљивости

Бијељински водоторањ као препознатљив симбол града

Сваки град има грађевине по којима је препознатљив и које га чине посебним, тако и Бијељина посједује пар грађевина по којима је препознатљива. Једна од њих је засигурно водоторањ, који се налази у центру града. Више

Обавјештења

А.Д. „Водовод и канализација“ Бијељина смањио цијену услуга одржавања септичких јама

На основу одлуке донесене на Скупштини Града Бијељина, која се односи на обавезу да свако домаћинство које посједује и редовно одржава септичку јаму дужно да има потврду којом доказује да је свој фекални отпад испразнило Више

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 18. јун 2018. године На сајт је постављена документација о набавци услуге машинског ископа и затрпавања ровова, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 7. јун 2018. године На сајт је постављена документација по питањима са портала за набавку кредитног задужења, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.