Информације о водоснабдијевању за 23. август 2019.

Дана 23. августа 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи и прикључења нових корисника, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у сљедећим улицама: Василија Острошког, Петра Лубарде, Војводе Петра Бојовића у Бијељини, Др Хамдије Чемерлића и Браће Лазић у Јањи, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељима Голо Брдо и Патковача – Блок бр. 7. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног Прочитај више…

Информације о водоснабдијевању за 22. август 2019.

Дана 22. августа 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи и прикључења нових корисника, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у сљедећим улицама: Филипа Вишњића, Стефана Дечанског у Бијељини, Лешничка, Салке Бајрића и Бијељинска у Јањи, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељу Патковача. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 21. август 2019.

Дана 21. августа 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:00 часова у сљедећим улицама: Јасеновачких мученика, Солунска у Бијељини и Шарампов у Јањи, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељу Дијелови – Блок бр. 2 и Глоговац. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 20. август 2019. године. На сајт је постављена документација о Набавци канализационих цијеви, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Информације о водоснабдијевању за 20. август 2019.

Дана 20. августа 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи и изградње нове водоводне линије, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:00 часова у сљедећим улицама: Владике Николаја, Љубомира Ненадовића, Јакова Миловића у Бијељини и Мула Алије Садиковића у Јањи, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељу Дијелови – Блок бр. 2. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити Прочитај више…

Информације о водоснабдијевању за 19. август 2019.

Дана 19. августа 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:00 часова у сљедећим улицама: Јасеновачких мученика, Марка Миљанова, Метохијска и Лозничка у Бијељини, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељима Пучиле, Тријешница и Глоговац. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 16. август 2019. године

Дана 16. августа 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 07:00 до 13:00 часова у сљедећим улицама: Српске добровољачке гарде, Краља Драгутина, Семберских ратара и Петра Лубарде у Бијељини, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељу Пухаре у Пучилама. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 15. август 2019. године

Дана 15. августа 2019. године, због отклањања кварова и прикључења новог корисника на водоводну мрежу, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 09:00 до 14:30 часова у сљедећим улицама: Филипа Вишњића, Лозничка, Марка Миљанова, Данила Илића и Танаска Рајића у Бијељини, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељу Бријесница. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 14. август 2019. године

Дана 14. августа 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 07:00 до 13:00 часова у сљедећим улицама: Светозара Ћоровића, Петра Кочића, Војводе Петра Бојовића, Јована Кронштатског, Танаска Рајића у Бијељини и Бијељинска у Јањи, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељу Љесковац. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 13. август 2019. године

Дана 13. августа 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 07:00 до 13:00 часова у сљедећим улицама: Софке Николић, Српске добровољачке гарде у Бијељини, Мусе Ћазима Ћатића, Др Хамдије Чемерлића и Шарампов у Јањи, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељу Попови. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.