Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 13. децембар 2019. године. На сајт је постављена документација о Годишњи позив за услуге по правилнику Анекс II дио Б , коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 13. децембар 2019. године. На сајт је постављена документација о Nabavka usluga Aneks II dio B usluge, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Информације о водоснабдијевању за 13. децембар 2019. године

Дана 13. децембра 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, прикључења нових корисника и изградње нове водоводне линије, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у Улици Галац у Бијељини, укључујући мање, прикључне улице, као и у насељима Главичор у Којчиновцу, Патковача и Ново село. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 12. децембар 2019. године

Дана 12. децембра 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у улицама Уроша Предића и Кулина Бана у Бијељини, Бијељинска у Јањи, укључујући мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 11. децембар 2019. године

Дана 11. децембра 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у улицама Николе Тесле, Василија Острошког, Уроша Предића и Кулина Бана у Бијељини, укључујући мање, прикључне улице. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 10. децембар 2019. године

Дана 10. децембра 2019. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у улицама Николе Тесле, Уроша Предића и Кулина Бана у Бијељини, укључујући мање, прикључне улице, као и у насељу Љесковац. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 9. децембар 2019. године

Дана 9. децембра 2019. године, због прикључења нових корисника и изградње нове водоводне линије, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у Улици Светог Саве у Бијељини, укључујући мање, прикључне улице, као и у насељима Остојићево, Глоговац и Ново село. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 6. децембар 2019. године

Дана 6. децембра 2019. године, због отклањања кварова и изградње нове водоводне линије, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у Улици Лазе Костића у Бијељини, укључујући мање, прикључне улице, као и у насељу Модран. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 5. децембар 2019. године. На сајт је постављена документација о Набавци услуге лабораторијског испитивања здравствене исправности воде за пиће по основу периодичног прегледа, са анализом пестицида као специфичних материја које се очекују и анализом никла у сировој води (4 узорка) у складу са Правилником о здравственој исправности воде намјењене за људску потрошњу , коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Информације о водоснабдијевању за 5. децембар 2019. године

Дана 5. децембра 2019. године, због отклањања кварова и изградње нове водоводне линије, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 08:00 до 14:30 часова у Улици Јурија Гагарина у Бијељини, укључујући мање, прикључне улице, као и у насељима Горњи Којчиновац и Модран. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.