Informacije o vodosnabdijevanju za 29. mart 2023. godine

Dana 29. marta 2023. godine, zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u sljedećim ulicama i naseljima: Nedeljka Čabrinovića (Bijeljina) Račanska (od Saborne crkve do Beogradske ulice, uključujući manje, susjedne ulice) Bijeljinska (Janja) Novo naselje (Hase) Lјeljenča Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne zalihe vode za pomenuti period. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja Read more…

Vanredna informacija o vodosnabdijevanju!

Danas je, nešto iza 11:15 časova, u naselju Ljeskovac, došlo do većeg kvara na transportnom cjevovodu kojim se vodom snabdijevaju stanovnici naselja: Ljeskovac, Kojčinovac, Janja, Nova Janja i Modran. Obustavljena je isporuka vode ovim naseljima a prekid u vodosnabdijevanju će trajati sigurno do 20 časova večeras. Ekipa Vodovoda je na terenu i započela je sa radovima na sanciji ovog velikog kvara. Molimo naše korisnike za razumijevanje i strpljenje!

Informacije o vodosnabdijevanju za 28. mart 2023. godine

Dana 28. marta 2023. godine, zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u sljedećim ulicama i naseljima: Janka Veselinovića (Bijeljina) Nedeljka Čabrinovića (Bijeljina) Račanska (od Saborne crkve do Beogradske ulice, uključujući manje, susjedne ulice) Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne zalihe vode za pomenuti period. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju Read more…

Informacije o vodosnabdijevanju za 27. mart 2023. godine

Dana 27. marta 2023. godine, zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u naselju Patkovača. Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne zalihe vode za pomenuti period. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Informacije o vodosnabdijevanju za 24. mart 2023. godine

Dana 24. marta 2023. godine, zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u sljedećim naseljima: -Modran -Glogovac Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne zalihe vode za pomenuti period. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Informacije o vodosnabdijevanju za 23. mart 2023. godine

Dana 23. marta 2023. godine, zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u sljedećim naseljima: -Moskovska (Bijeljina) -Hajduk Veljkova (Bijeljina) -Petrogradska (Bijeljina) -Josifa Marinkovića (Bijeljina) -Vojvode Putnika (Bijeljina) -Alekse Šantića (Bijeljina) -Velika Obarska  Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne zalihe vode za pomenuti period. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz Read more…

Informacije o vodosnabdijevanju za 22. mart 2023. godine

Dana 22. marta 2023. godine, zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u sljedećim naseljima: Srpske dobrovoljačke garde (Bijeljina) Donji Brodac Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne zalihe vode za pomenuti period. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Informacije o vodosnabdijevanju za 21. mart 2023. godine

Dana 21. marta 2023. godine, zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u sljedećim naseljima: Donji Brodac Ostojićevo Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne zalihe vode za pomenuti period. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Informacije o vodosnabdijevanju za 20. mart 2023. godine

Dana 20. marta 2023. godine, zbog otklanjanja kvara i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u sljedećim ulicama i naseljima: Tolstojeva (Bijeljina) Ljeskovac Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne zalihe vode za pomenuti period. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.