Сервисне информације

Провјерите дневне информације о водоснабдијевању

Рачун

Провјерите стање вашег рачуна

Електронски рачун

Попуните образац за добијање вашег рачуна на е-маил

Капацитет система (l/s)
Дужина вод. мреже (km)
Број прикљ. на вод. мрежу
Дужина кан. мреже (km)
Број прикљ. на кан. мрежу

Вијести

Обавјештења

Састанак Управног одбора Удружења Водоводи Републике Српске

Састанак Управног одбора Удружења Водоводи Републике Српске У четвртак 06. децембра 2018.-те године, у 12 часова, је у просторијама акционарског друштва “Водовод и канализација” Бијељина, у Улици Хајдук Станка 20 у Бијељини, одржан састанак Управног Више

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 5. децембар 2018. године. На сајт је постављена документација о Нaбавци шљунка, пијеска и готовог бетона 2018, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Десети међународни сајам и форум вода 2018.

Удружење за технологију воде и санитарно инжењерство UTVSI, у сарадњи са коорганизатором, компанијом Belexpo је организовао „Међународни сајам и форум вода 2018“, највећу и најзначајнију сајамско-стручну манифестацију из ове области у Србији. Основне теме овогодишњег Више

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 8. новембар 2018. године. На сајт је постављена документација о Нaбавци поправљању оштеченог асфалтног коловоза 2018, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 5. новембар 2018. године. На сајт је постављена документација о Набавци ХТЗ опреме, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 29. октобар 2018. године. На сајт је постављена документација о Набавци кредита ОП/84, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.