Сервисне информације

Провјерите дневне информације о водоснабдијевању

Рачун

Провјерите стање вашег рачуна

Електронски рачун

Попуните образац за добијање вашег рачуна на е-маил

Капацитет система (l/s)
Дужина вод. мреже (km)
Број прикљ. на вод. мрежу
Дужина кан. мреже (km)
Број прикљ. на кан. мрежу

Вијести

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 12. септембар 2018. године На сајт је постављена документација о набавци периодичне анализе воде, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Програм за дјецу и ученике у оквиру пројекта „Вода је живот“

Представници предузећа „Водовод и канализација“ у Бијељини у оквиру пројекта „Вода је живот“ јуче су поручили да је исправност воде за пиће приоритет овог предузећа, те поводом првог дана нове школске године припремили забавно-едукативне садржаје Више

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 30. август 2018. године На сајт је постављена документација о  набавци екстерне ревизије, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 07. август 2018. године На сајт је постављена позив за хотелске и ресторанске услуге са опцијом за преговоре, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 26. јул 2018. године На сајт је постављена документација о набавци средстава хигијене, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 19. јул 2018. године На сајт је постављена документација о набавци ППР цијеви и фитинга, и набавци хотелско-угоститељских услуга, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.