Сервисне информације

Провјерите дневне информације о водоснабдијевању

Рачун

Провјерите стање вашег рачуна

Електронски рачун

Попуните образац за добијање вашег рачуна на е-маил

Капацитет система (l/s)
Дужина вод. мреже (km)
Број прикљ. на вод. мрежу
Дужина кан. мреже (km)
Број прикљ. на кан. мрежу

Vijesti

Обавјештења

Обиљежен Међународни дан вода

Представници „Водовода и канализације“ традиционално су на Међународни дан вода посјетили предшколску групу дјеце у вртићу „Чика Јова Змај“ и уз поклоне и дружење указали најмлађим суграђанима на значај очувања воде.    

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 6. март 2018. године На сајт је постављена документација о Позиву за набавку стручних здравствених услуга у области заштите здравља запослених, Анекс II дио Б, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Јавна набавка

Датум објављивања на сајту: 01. март 2018. године На сајт је постављена документација о Набавци водомјера о резервних дијелова 2018, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 21. фебруар 2018. године На сајт је постављена документација о Набавци водоводне арматуре, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

Обавјештења

Gordius у води за пиће

Присуство јединки ваљкастог црва врсте Gordius spp. у води за пиће је ријетка појава, и најчешће је посљедица локалних услова који погодују расту и развоју ових организама, какви су вањске чесме на кориту, истакање воде Read more…

Обавјештења

Јавне набавке

Датум објављивања на сајту: 26. јануар 2018. године На сајт је постављена документација о Набавци за ППОВ, коју можете преузети у дијелу Јавне набавке.

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.