Водоснабдијевање за 15. април 2024. године

Дана 15. априла 2024. године, због отклањања кварова и прикључења нових корисника на водоводну мрежу, у периоду од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди водоснабдијевања у сљедећим улицама и насељима: Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне залихе воде за поменути период. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Водоснабдијевање за 12. април 2024. године

Дана 12. априла 2024. године, због отклањања кварова и прикључења нових корисника на водоводну мрежу, у периоду од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди водоснабдијевања у сљедећим улицама и насељима: Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне залихе воде за поменути период. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Водоснабдијевање за 11. април 2024. године

Дана 11. априла 2024. године, због отклањања кварова и прикључења нових корисника на водоводну мрежу, у периоду од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди водоснабдијевања у сљедећим улицама и насељима: Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне залихе воде за поменути период. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Водоснабдијевање за 10. април 2024. године

Дана 10. априла 2024. године, због прикључења нових корисника на водоводну мрежу, у периоду од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди водоснабдијевања у сљедећим улицама и насељима: Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне залихе воде за поменути период. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 9. април 2024. године

Дана 9. априла 2024. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди водоснабдијевања у сљедећим улицама и насељима: Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне залихе воде за поменути период. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 8. април 2024. године

Дана 8. априла 2024. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди водоснабдијевања у сљедећим улицама и насељима: Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне залихе воде за поменути период. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 5. април 2024. године

Дана 5. априла 2024. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди водоснабдијевања у сљедећим улицама и насељима: Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне залихе воде за поменути период. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 4. април 2024. године

Дана 4. априла 2024. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди водоснабдијевања у сљедећим улицама и насељима: Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне залихе воде за поменути период. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 3. април 2024. године

Дана 3. априла 2024. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, у времену од 07:00 до 14:30 часова, могући су прекиди водоснабдијевања у сљедећим улицама и насељима: Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне залихе воде за поменути период. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Информације о водоснабдијевању за 2. април 2024. године

Дана 2. априла 2024. године, због отклањања кварова на водоводној мрежи, у времену од 08:00 до 14:30 часова, могући су прекиди водоснабдијевања у сљедећим улицама и насељима: Препоручујемо нашим корисницима, који живе на поменутим локацијама, да припреме неопходне залихе воде за поменути период. На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.