„Водовод и канализација“ а.д. Бијељина обавјештава све своје кориснике, јавност и медије да је водоснабдијевање у оквиру бијељинског водоводног система уредно и да је здрава и у сваком тренутку контролисана вода за пиће доступна свим нашим корисницима.

Начин и организација рада Друштва су прилагођени новонасталим условима, а у складу са препорукама Свјетске здравствене организације, инструкцијама Владе РС и Градске управе Бијељина, те да процес експлоатације и дистрибуције воде функционише без застоја.

Контрола квалитета воде за пиће се врши нормално на свa три нивоа; интерна лабораторија – свакодневно на изворишту и на водоводној мрежи; Институт за јавно здравство Регионални центар Зворник – седмично по 8 узорака извориште и водоводна мрежа; Институт за јавно здравство Бања Лука – периодично два пута годишње по 14 узорака на изворишту и на водоводној мрежи.

Молимо наше кориснике за стрпљење и разумијевање код планираних и непланираних краткотрајних прекида у водоснабдијевању до којих долази усљед уобичајених кварова на водоводној мрежи.

Свим медијима стојимо на располагању за давање евентуалних изјава о овој теми!

0 коментара

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.