Представници предузећа „Водовод и канализација“ у Бијељини у оквиру пројекта „Вода је живот“ јуче су поручили да је исправност воде за пиће приоритет овог предузећа, те поводом првог дана нове школске године припремили забавно-едукативне садржаје за дјецу и ученике.

Забавно-едукативни садржаји, осим у Основној школи „Меша Селомовић“ у Јањи, реализовани су и у основним школама „Свети Сава“ и „Јован Дучић“ у Бијељини.

Директор Основне школе „Меша Селимовић“ Милица Перковић рекла је новинарима да је ово лијеп начин да ученици почну нову школску годину, а програм који су им припремили представници предузећа „Водовод и канализација“ био је едукативан.

Уз честитке поводом првог дана школске године, извршни директор за Сектор канализације предузећа „Водовод и канализација“ Дарко Митрић подсјетио је да пројекат, осим посјете школарцима и предшколцима, обухвата и посјету студентима и пензионерима.

У оквиру пројекта биће настављена пођела флашица за воду и брошуре „Вода је живот“, које су припремљене и штампане у предузећу.

Данас су у просторијама Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“ у Бијељини настављене активности на реализацији годишњег Програма “Вода је живот” који, у току ове календарске године, реализује “Водовод и канализација” а.д. Бијељина. Извршни директор за Сектор канализације у „Водовод и канализација“ а.д. Бијељина Дарко Митрић је подсјетио све присутне на квалитет воде којом Бијељина располаже, на сталну бригу Друштва да се тај квалитет сачува кроз разне активности и мјере које Друштво предузима а стална лабораторијска контрола хигијенске исправности воде на изворишту воде за пиће “Грмић” и на око 650 км дугој водоводној мрежи је једна од најважнијих мјера које се предузимају на том плану. “Све то требају знати наши потрошачи”, истиче Митрић, “а посебно наши најмлађи корисници, због којих смо и данас овђе.”
Бијељински предшколци су данас на поклон добили флашице за воду са логом “Водовод и канализација” а.д. Бијељина и брошуру “Вода је живот” коју је Друштво штампало а за све њих је приређен забавно-едукативни програм са аниматорима, маскотама и балонима.

извор Срна/НТВ Арена

Категорије: Обавјештења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.