Дана 5. априла 2019. године, због хаварије на транспортном цјевоводу и великог броја мањих кварова, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 09:00 до 14:30 часова у сљедећим улицама: Марка Миљанова и Српске добровољачке гарде у Бијељини, 1. маја, Карађорђева и Његошева у Дворовима, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељима Попови и Амајлије.

Такође, због редовног ремонта електро-енергетских постројења на Пумпној станици “Хасе”, у времену од 08:00 до 17:00 часова, доћи ће до прекида у снабдијевању електричном енергијом, што ће изазвати и прекид у раду пумпних постројења која водом снабдијевају насеља: Хасе, Обријеж, Ново насеље Хасе, Бријесница, Љељенча и Шумице, те ће у овим насељима, у поменутом периоду, бити прекинуто или отежано водоснабдијевање.

И даље молимо за стрпљење и позивамо на сарадњу наше кориснике који живе у дијеловима града гдје је настављен пројекат изградње градског канализационог система! У овом дијелу града су, усљед интензитета радова, могући ненајављени прекиди у водоснабдијевању.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.