Дана 22. априла 2019. године, због прикључења нових корисника и замјене хидранта на водоводној мрежи, могући су прекиди у водоснабдијевању у периоду од 09:00 до 14:30 часова у улицама Иве Андрића и Васе Пелагића у Бијељини, укључујући све мање прикључне улице, као и у насељу Међаши.

Такође, због редовног ремонта електро-енергетских постројења на Пумпној станици “Љесковац”, у времену од 08:00 до 12:00 часова, доћи ће до прекида у снабдијевању електричном енергијом, што ће изазвати и прекид у раду пумпних постројења која водом снабдијевају насеља: Љесковац, Глоговац, Којчиновац, Јања, Ново насеље Јања и дио насеља Пучиле, те ће у овим насељима, у поменутом периоду, бити прекинуто или отежано водоснабдијевање.

На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.

Молимо за стрпљење и позивамо на сарадњу наше кориснике који живе у дијеловима града гдје је настављен пројекат изградње градског канализационог система! У овом дијелу града су, усљед интензитета радова, могући ненајављени прекиди у водоснабдијевању.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.