Дана 21. марта 2019. године, због редовног ремонта електро-енергетских постројења на Пумпној станици “Обријеж”, данас, у времену од 08:00 до 17:00 часова, доћи ће до прекида у снабдијевању електричном енергијом, што ће изазвати и прекид у раду пумпних постројења којима се водом снабдијевају: Хасе, Обријеж, Ново насеље Хасе, Бријесница, Љељенча и Шумице, те ће у овим насељима, у поменутом периоду, бити прекинуто водоснабдијевање.  

Такође, због замјене хидранта на водоводној мрежи и изградње нове водоводне линије, воде неће бити у периоду од 09:00 до 14:30 часова у улицама Стефана Дечанског (од цркве, преко АТЦ “Кнез Иво од Семберије” до Љељенче) и Српске војске у Бијељини, укључујући све мање, прикључне улице, као и у насељу Пучиле и Горње Црњелово.

На свим осталим локацијама у граду и приградским насељима, која се водом снабдијевају из градског водоводног система Бијељине, водоснабдијевање ће бити уредно.И даље молимо за стрпљење и позивамо на сарадњу наше кориснике који живе у дијеловима града гдје је настављен пројекат изградње градског канализационог система! У овом дијелу града су, усљед интензитета радова, могући ненајављени прекиди у водоснабдијевању.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

А.Д. "Водовод и канализација" Бијељина - Сва права су задржана.